';

Образовне, научне, културне и остале емисије које су заступљене на програму Српске научне телевизије одскачу од програмских шема других, комерцијалних телевизија.

Културно-Образовни ТВ Канал

Српска Научна Телевизија.

културно-образовна и непрофитна
ТВ станица

Ми смо прва и јединствена у Србији, културно-образовна и непрофитна ТВ станица цивилног друштва. Наш примарни циљ је популаризација и промоција науке, културе и уметности, образовање и информисање са фокусом на достигнућа и успехе домаћих научних институција и   појединаца.

 • НАУЧНИЦИ СРБИЈЕ
  Емисија о научницима из Србије.

  Емисија о научницима из Србије који су постигли завидне резултате у најразличитијим областима, они су младе наде наше науке – физичари, хемичари, молекуларни биолози и многи други. Ово је прича о њиховим достигнућима, инспирацији и плановима за будућност.

 • НАУЧНИК ДАНА
  Они који су поставили трендове.

  Коме захвалити за авион, радио, путовање у свемир, рачунаре, аутомобиле? Најеминентнији људи из света науке, они који су поставили трендове, који су заслужни за највећа открића наше ере, људи о којима морамо знати – о њима ћете имати прилику да чујете све, управо у овој емисији.

 • ПАНТА ПИТА
  Емисија намењена деци.

  Едукативна емисија намењена деци и омладини која на интересантан и узбудљив начин пружа одговоре на интересантна питања везана за свет који нас окружује.

 • НА КАУЧУ
  Свет психологије и психијатрије.

  Ова емисија кроз низ занимљивих и популарних тема уводи гледаоце у свет психологије и психијатрије, али и пружа стручно виђење на појаве везане за масовну културу и проблеме које глобализација доноси са собом.

Twitter_logo_blue
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/njaAkqKYhZ Znanje Srbije - Lego roboti
22 June 2017
RT @zivojin: Iz 6 predmeta 6 zlata u Srbiji! Đak generacije! Upisao Matemat. gimnaziju sa 240/240 poena i našao im grešku u zadatku! Nikola…
22 June 2017
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/HzE4MAu9Jd Kulturiška - Dimitrije Vasiljević
22 June 2017
Ускоро, специјална емисија о Николи! https://t.co/foJqBly09m
22 June 2017
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/yep66bTBpH Svemirska tišina - Sunce
21 June 2017