';

Образовне, научне, културне и остале емисије које су заступљене на програму Српске научне телевизије одскачу од програмских шема других, комерцијалних телевизија.

Културно-Образовни ТВ Канал

Српска Научна Телевизија.

културно-образовна и непрофитна
ТВ станица

Ми смо прва и јединствена у Србији, културно-образовна и непрофитна ТВ станица цивилног друштва. Наш примарни циљ је популаризација и промоција науке, културе и уметности, образовање и информисање са фокусом на достигнућа и успехе домаћих научних институција и   појединаца.

 • НАУЧНИЦИ СРБИЈЕ
  Емисија о научницима из Србије.

  Емисија о научницима из Србије који су постигли завидне резултате у најразличитијим областима, они су младе наде наше науке – физичари, хемичари, молекуларни биолози и многи други. Ово је прича о њиховим достигнућима, инспирацији и плановима за будућност.

 • НАУЧНИК ДАНА
  Они који су поставили трендове.

  Коме захвалити за авион, радио, путовање у свемир, рачунаре, аутомобиле? Најеминентнији људи из света науке, они који су поставили трендове, који су заслужни за највећа открића наше ере, људи о којима морамо знати – о њима ћете имати прилику да чујете све, управо у овој емисији.

 • ПАНТА ПИТА
  Емисија намењена деци.

  Едукативна емисија намењена деци и омладини која на интересантан и узбудљив начин пружа одговоре на интересантна питања везана за свет који нас окружује.

 • НА КАУЧУ
  Свет психологије и психијатрије.

  Ова емисија кроз низ занимљивих и популарних тема уводи гледаоце у свет психологије и психијатрије, али и пружа стручно виђење на појаве везане за масовну културу и проблеме које глобализација доноси са собом.

Twitter_logo_blue
I najbolji greše... 🙂 https://t.co/ozZDkDGStg
22 September 2018
smotri istraživačkih radova za učenike srednjih škola - Mihailo Mirković (17). Uskoro!
21 September 2018
Treće mesto na Republičkom takmičenju iz hemije, višestruki nosilac prvih i drugih nagrada iz matematike. Pored zah… https://t.co/uGjBHgw3bg
21 September 2018
„Otvorena vrata Vinče" - najava https://t.co/xOGEZbJpzQ
21 September 2018
Sa svojim plovilom „Dunav 1“, petnaestočlana ekipa, na čelu sa doc. dr Milanom Kalajdžićem, ostvarila je vrhunski r… https://t.co/W1GvUBWbvo
20 September 2018