';
image holder
ПОДРЖИТЕ СРПСКУ НАУЧНУ ТЕЛЕВИЗИЈУ!

Ми смо прва, јединствена, културно-образовна и непрофитна ТВ станица цивилног друштва у Србији. Наш примарни циљ је популаризација и промоција науке, културе и уметности, образовање и информисање са фокусом на српске научне институције, домаће таленте и њихова достигнућа.

Кад се узме у обзир чињеница да је програм овог типа скоро непостојећи у медијима нашег региона, овај пројекат представља прилику да популарне теме из области науке, културе и образовања досегну ширу публику.

Оснивачи Српске научне телевизије су млади академци, ентузијасти, експерти, научници и уметници окупљени у удружењу„Комитет знања Србије“, организација која има за циљ популаризацију знања, културе и науке – правих вредности сваког друштва.

Сав приход генеришемо кроз рекламе и донације. Ови приходи нам омогућавају стално ширење и напредак у остваривању наших циљева.

Овај пројекат је непрофитан и cва прикупљена средства, ће бити поново уложена у продукцију новог материјала и развој пројекта. Ваша подршка нам много значи и чини нас корак ближе остваривању нашег сна – победи знања, умећа, талената над медијским забавним садржајем ниског квалитета.

Како можете да подржите Српску научну телевизију?

Можете да постанете наш kтитор путем донација, број динарског рачуна у Банци Интези је 160-365849-84, или можете да нас контактирате путем имејла redakcija@sntv.rs како бисмо организовали сарадњу.

Хвала Вам.

ДОНИРАЈ
Twitter_logo_blue
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/BQ6vRHfNPD Sa(ja)m RučnoMade
24 April 2018
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/w05M0f7wZE ENTER konferencija 2018.
23 April 2018
RT @zivojin: Када се у Енглеској обележава Косовска битка онда то изгледа овако: https://t.co/VN6Nfr3ckc
23 April 2018
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/StbNsZjDkr Širom Srbije - Konferencija "Digitalni svet i PUKOS"
23 April 2018
Uskoro! https://t.co/JwQCbF9RmM
20 April 2018