';
image holder
ПОДРЖИТЕ СРПСКУ НАУЧНУ ТЕЛЕВИЗИЈУ!

Ми смо прва, јединствена, културно-образовна и непрофитна ТВ станица цивилног друштва у Србији. Наш примарни циљ је популаризација и промоција науке, културе и уметности, образовање и информисање са фокусом на српске научне институције, домаће таленте и њихова достигнућа.

Кад се узме у обзир чињеница да је програм овог типа скоро непостојећи у медијима нашег региона, овај пројекат представља прилику да популарне теме из области науке, културе и образовања досегну ширу публику.

Оснивачи Српске научне телевизије су млади академци, ентузијасти, експерти, научници и уметници окупљени у удружењу„Комитет знања Србије“, организација која има за циљ популаризацију знања, културе и науке – правих вредности сваког друштва.

Сав приход генеришемо кроз рекламе и донације. Ови приходи нам омогућавају стално ширење и напредак у остваривању наших циљева.

Овај пројекат је непрофитан и cва прикупљена средства, ће бити поново уложена у продукцију новог материјала и развој пројекта. Ваша подршка нам много значи и чини нас корак ближе остваривању нашег сна – победи знања, умећа, талената над медијским забавним садржајем ниског квалитета.

Како можете да подржите Српску научну телевизију?

Можете да постанете наш kтитор путем донација, или можете да нас контактирате путем имејла redakcija@sntv.rs како бисмо организовали сарадњу.

Хвала Вам.

Twitter_logo_blue
RT @zivojin: Непревазиђена краљица севдаха и романсе. Певачица због које су губили главе и баснословна богатсва. Кад она запева, нико не…
17 November 2017
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/2787lPaWhg Serbia expo: knjiga "Milunka Savić - ordenje i ožiljci"
17 November 2017
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/5Se9Xm3TQl Širom Srbije - Najbolji edukatori Srbije
17 November 2017
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/hlEfrDpau2 Витез са гуслама! Петар Перуновић -
17 November 2017
I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/efpvTUWsTt Serbia expo - 11.06.2017.
17 November 2017